fbpx

071 - 303 07 30

Over The Skin Cave

Moderne gezichtsbehandelingen voor elke man

The Skin Cave is gespecialiseerd in korte, krachtige gezichtsbehandelingen voor mannen. Behandelingen waarmee jij binnen een half uur weer een gezonde, goed gevoede huid hebt zonder die plekjes, grove poriën of zonder die oneffenheden waar jij je aan stoort. Het geheim zit in het gebruik van hightech apparatuur die mede door NASA is ontwikkeld. The Skin Cave is dus zéker een bezoekje waard!

Meet us!

Jan en Fatima zijn de gezichten achter The Skin Cave. Fatima runt al 15 jaar met veel succes ‘Amrani Beauty.’ De expertise van Jan ligt bij productontwikkeling en klantbeleving. De ideale combinatie.

De laatste jaren zijn meer en meer mannen ‘Amrani Beauty’ gaan bezoeken.
Niet geheel verrassend, want de man van vandaag gaat voor een frisse, vitale look en een gezonde, schone huid! Toch zijn mannen écht anders dan vrouwen. De meeste mannen willen geen maskers die een tijdje moeten intrekken of teveel gefriemel aan hun gezicht. En juist met dat idee is ‘The Skin Cave’ geboren.

The Skin Cave

Ons aanbod

Mannen willen ook geen waslijst aan behandelmogelijkheden, maar liever een kort lijstje. Wij bieden 4 zorgvuldig samengestelde gezichtsbehandelingen aan om uit te kiezen.
Plan een intake: dan kunnen wij je huid analyseren en de beste behandeling adviseren.

The Skin Cave biedt ook twee lichaamsbehandelingen aan: ‘Cryolipolyse’ en ‘IPL Permanente Ontharing.’ Hierdoor kan jij als man snel vet verliezen en hoef jij nooit meer ongewenste haren te scheren.