fbpx

071 - 303 07 30

Over The Skin Cave

Moderne gezicht en lichaamsbehandelingen voor elke man

The Skin Cave is gespecialiseerd in  krachtige behandelingen voor mannen. Behandelingen waarmee jij binnen een behandeling weer een gezonde, goed gevoede huid hebt zonder die plekjes, grove poriën of zonder die oneffenheden en haargroei waar jij je aan stoort. Het geheim zit in het gebruik van hightech apparatuur die mede door NASA is ontwikkeld. The Skin Cave is dus zéker een bezoekje waard!

Het concept!

The Skin Cave is geboren vanuit Amrani Beauty, 

De laatste jaren zijn meer en meer mannen ‘Amrani Beauty’ gaan bezoeken.
Niet geheel verrassend, want de man van vandaag gaat voor een frisse, vitale look en een gezonde, schone huid! Toch zijn mannen écht anders dan vrouwen. De meeste mannen willen geen maskers die een tijdje moeten intrekken of teveel gefriemel aan hun gezicht. En juist met dat idee is ‘The Skin Cave’ geboren.

Ons aanbod

Mannen willen ook geen waslijst aan behandelmogelijkheden, maar liever een kort lijstje. Wij bieden een aantal zorgvuldig samengestelde gezichtsbehandelingen  aan om uit te kiezen.
Plan een kennisnakingsbehandeling: dan kunnen wij je huid analyseren en de beste behandeling adviseren.

The Skin Cave biedt ook twee lichaamsbehandelingen aan: ‘Cryolipolyse’ en ‘Permanente Ontharing.’ Hierdoor kan jij als man snel vet verliezen en hoef jij nooit meer ongewenste haren te scheren.