fbpx

071 - 303 07 30

Lichaamsbehandelingen mannen

The Skin Cave biedt twee lichaamsbehandelingen aan:”Cryolipolyse en IPL Permanente Ontharing”. Beide behandelingen worden gegeven met uitsluitend de beste hightech apparatuur.

Hierdoor kan jij als man ook snel vet verliezen en hoef jij jezelf nooit meer te scheren.

Cryolipolyse

Afvallen op een pijnloze, veilige en tevens snelle manier zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk dankzij de Body-wizard cryolipolyse behandeling. Een cryolipolyse behandeling, oftewel een Freezesculpting behandeling, is een innovatieve wetenschappelijk bewezen techniek om vet te verliezen. Dit houdt in dat jij jouw vet kunt laten bevriezen, waarna je uiteindelijk afscheid kunt nemen van jouw overtollige kilo’s. Wil jij ook jouw vetcellen bevriezen om af te vallen?

The Skin Cave werkt enkel met de nieuwste en best verkrijgbare apparatuur, de in Nederland ontwikkelde Body-wizard van MedCos Skinsolutions, en wij vinden dat iedereen hier gebruik van moet kunnen maken. Er zijn klinieken in Nederland die prijzen vanaf € 595,- per plaatsing van een uur hanteren. Bij The Skin Cave wordt een vaste lage prijs gehanteerd van slechts € 175,- per behandelkop/ plaatsing van een uur. Indien er 2 behandelkoppen/ plaatsingen tegelijk mogelijk zijn dan wordt een vaste lage prijs gehanteerd van € 275,- ipv € 350,-

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, onderkin, bovenbenen en armen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Meer weten over de cryolipolyse behandeling?

Neem voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek neem contact met ons op door te bellen naar 071-3030730 of een e-mail te sturen aan info@theskincave.nl

Nooit meer scheren, harsen, waxen of epileren.

Hoe werkt IPL ontharen?

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een lichtpuls. Tijdens de behandeling geleidt het pigment van de haar het licht naar het haarzakje. De warmte van de lichtpuls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze waardoor er geen haartjes meer kunnen groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de IPL-methode. Het is bovendien snel. De gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of borst is slechts vijf minuten.

Voor het beste resultaat

Om het haarzakje te kunnen bereiken is geleiding via het pigment in de haar nodig. Bij een enkele behandeling is het haarzakje veelal nog niet bereikt waardoor deze weer een nieuwe haar kan aanmaken. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig. In totaal heb je ca. acht behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast adviseren wij één onderhoudsbehandeling per jaar voor een optimaal en langdurig effect.

Voordelen van de IPL-behandeling:

  • Nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen.
  • Geen ingegroeide haartjes of stoppels meer.
  • Haar-reductie van 80-90 procent na gemiddeld zes tot acht behandelingen.
  • Veilige behandelmethode.
  • Vrijwel geheel pijnloos.

Voordelen van onze behandeling t.o.v. andere behandelmethoden:

  • Geen gebruik van plakkerige gel tijdens de behandeling.
  • Snelle behandeling (Rug in 15 minuten in plaats van 1,5 uur).
  • Professioneel opgeleid om onze behandelingen uit te voeren en inmiddels meer dan vijftien jaar ervaring.
  • De machine is in Nederland ontwikkeld en is veilig en effectief.
  • Transparante voorlichting over de mogelijkheden m.b.t. permanent ontharen.

No. 1

CRYOLIPOLYSE
vanaf € 175,-

Tijdens deze behandeling worden vetcellen bevroren op een pijnloze, veilige en snelle manier.
Behandeling met de nieuwste en best verkrijgbare apparatuur, in Nederland ontwikkeld.
Nagenoeg voor iedereen geschikt en op verschillende lichaamsdelen mogelijk.

Nu boeken

No. 2

Definitief ontharen
vanaf € 29,-

Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van lichtpulsen om uiteindelijk de haarzakjes te vernietigen waardoor er geen haartjes meer kunnen groeien.
Behandeling met een in Nederland ontwikkeld apparaat welke veilig en effectief is.
Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel toepasbaar.

Nu boeken