fbpx

071 - 303 07 30

Gezichtsbehandelingen

The Skin Cave biedt een scala aan effectieve gezichtsbehandelingen en oplossingen.

Weet jij nog niet welke behandeling voor je huid geschikt is, boek dan een kennismakingsbehandeling, Hierbij voeren wij eerst een uitgebreide huidanalyse uit, waarna wij het beste huidadvies en behandeling kunnen geven.

Kennismakingsbehandeling : The ultimate skin experience op maat!

We willen je tijdens deze op maat gezichtsbehandeling graag op een laagdrempelige manier kennis laten maken met ons unieke concept. Wij krijgen tijdens de behandeling een goed beeld van jouw huid en jouw huidwensen en jij krijgt een goed beeld van ons en uiteraard van de mogelijkheden voor jouw huid. Niet alleen door erover te praten maar juist door het te ervaren!

No. 1

FACE CLEAN DEEP
€69,-

Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd, gevoed en gehydrateerd. Een fijne behandeling voor beginners of als je een snelle reiniging nodig hebt.

- HydroSkinPolish™
- Voorreiniging
- Dieptereiniging
- Hydratatie

Nu boeken

No. 2

FACE CLEAN ULTRA
€89,-

Tijdens deze behandeling wordt de huid extra diep gereinigd, gevoed en gehydrateerd. Daarbij worden er speciale serum-liquids aan de huid toegediend en wordt er ultrasone technologie gebruikt om de hardnekkigste mee-eters te verwijderen.

- HydroSkinPolish™
- Voorreiniging
- Ultrasone dieptereiniging
- Hydratatie
- Speciale serum liquids

Nu boeken

No. 3

FACE CLEAN PREMIUM
€109,-

Een MicroSkinPolish™ behandeling. Een gerichte behandeling waarbij speciale technieken worden gebruikt om de huid dieper te reinigen, de bloedsomloop te stimuleren en om alle tekenen van huidveroudering aan te pakken.

- MicroSkinPolish™
- Voorreiniging
- Dieptereiniging
- Hydratatie
- Hyaluronzuur toevoeging
- Speciale vitamines, antioxidanten en oliën

Nu boeken

No. 4

FACE ULTIMATE EXPERIENCE
€139,-

Een MicroSkinPolish™ behandeling. Een gerichte behandeling waarbij speciale technieken worden gebruikt om de huid nog dieper te reinigen, de bloedsomloop te stimuleren en om alle tekenen van huidveroudering aan te pakken in combinatie met LED therapie.

- MicroSkinPolish™
- Voorreiniging
- Dieptereiniging
- Hydratatie
- Hyaluronzuur toevoeging
- Speciale vitamines, antioxidanten en oliën
- LED therapie

Nu boeken

Kies jij voor Face Clean of voor The Ultimate Experience?

Your choice to make!

De pakketten van The Skin Cave bieden je een steeds meer uitgebreide behandeling. Wil je enkel je gezicht opfrissen en bijvoorbeeld af van mee-eters of pukkels? Wil je je huid beter conditioneren en een doffe of geïrriteerde huid hydrateren? Of ga je voor een jongere look en kies je voor The Ultimate Experience? Lees maar wat de pakketten voor je doen. Your choice to make.

The Skin Cave behandelt met hightech apparaten: zoals de HydroSkinPolish™  en de MicroSkinPolish™. Sowieso biedt The Skin Cave een diepte reiniging: alleen met een schone huid zie jij er goed uit. Met een peeling halen wij doffe plekken en dode huidcellen weg zodat je weer gaat ‘shinen’. Tijdens de behandeling met speciale mannenserums voeden we je gezicht: je huid ziet er dan gevoed en gehydrateerd uit. Met de MicroSkinPolish™ ga je echt een grote stap verder: MicoSkinPolish egaliseert je huid en geeft je daarmee een flink jongere look.

HydroSkinPolish™:

De HydroSkinPolish™ is een innovatief apparaat die de nieuwste technologieën combineert, geschikt voor elke huidtype.

 

Wat doet het?

Het reinigt, peelt én hydrateert de huid in één behandeling, zonder ook maar een vleugje pijn. Alle dode huidcellen en mee-eters worden verwijderd, terwijl tegelijkertijd onder hoge druk hoogwaardige ingrediënten in de huid worden aangebracht om directe huidvernieuwing te stimuleren.

 

Resultaat?

Direct na de behandeling zie je er fris en gezond uit! De resultaten zijn à la minute zichtbaar.

Voor wie is de HydroSkinPolish™?

 • Een doffe/droge huid.
 • Als je een verstopte huid hebt met veel talg.
 • Als voorbereiding op andere huidbehandelingen.
 • Voordat je naar een feestje gaat.
 • Voor de zomer.
 • Als je een boost voor je huid nodig hebt.

MicroSkinPolish™:

De MicroSkinPolish™ maakt gebruik van de meest moderne behandelingstechnieken om huidverbetering en verjonging te bevorderen.

 

Wat doet het?

De huid wordt volledig gereinigd en gepeelt. Vervolgens wordt door middel van een koude laser de bloedsomloop en de stofwisseling in de huidcellen gestimuleerd, waarna de huid wordt gepolijst om de huid die jongere look en gezonde uitstraling te geven.

 

Resultaat?

De MicroSkinPolish™ geeft de huid een enorme zichtbare boost en laat je er vele malen beter én jonger uit zien. Je huid voelt na de behandeling egaal aan en ziet er stralend uit.

Voor wie is de MicroSkinPolish™:?

 • Als je last hebt van grove poriën.
 • Perfect voor Anti-Aging.
 • Als je littekens (acné) hebt.
 • Als je grote poriën hebt.
 • Als je een extra boost voor je huid nodig hebt.